İSTANBUL / SULTANBEYLİ - Sultanbeyli Merkez İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Sultanbeyli Belediye Başkanımız Sayın Ali TOMBAŞ makamını okulumuz öğrencilerinden Nil Sena ALBAYRAK'a teslim etti.Nezaketleri ve misafirperverlikleri için Belediye başkanımıza teşekkür ederiz.

Nis

Millî değerlerimizin mirasçısı ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını” kutlar, yapılan programda emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

"Ben Okuyorum İstanbul Okuyor" adlı proje kapsamında  21:00-21:30 arası kitap okuma etkinliğine başlamış olup projeye desteğimden ötürü tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

"Ben Okuyorum İstanbul Okuyor" adlı proje kapsamında  İstanbul Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okuma saati ilan edilen 21.00-21.30 saatleri arasında Sultanbeyli Merkez İlkokulu olarak tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimizi her akşam hep birlikte kitap okumaya davet ediyoruz.

Mrt

Tiyatronun gelişmesine ve sevdirilmesine katkıda bulunan değerli tiyatrocularımızın, tiyatronun kitlelere sunulmasında çaba sarfeden tüm sanatçılarımızın, sahne emektarlarımızın ve tiyatro severlerin bu anlamı gününü Merkez İlkokulu ailesi olarak kutluyoruz.

Mrt