İSTANBUL / SULTANBEYLİ - Sultanbeyli Merkez İlkokulu

Sultanbeyli Merkez İlkokulu

Mehmet Akif Mah. Camii Cad. No11 Sultanbeyliİstanbul
Vizyon
Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
Misyon
Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.
08.00-12.55 13.15-18-10
Ulaşım
Sultanbeyli´ye çevre ilçelerden tek ulaşım aracıyla okulumuza rahatlıkla ulaşabilirler.
Servis Bilgisi
2017-2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİ SERVİS TAŞIMACILIĞINI KARALAR SERVİS TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.
MEHMET AKİF MAHALLESİ CAMİ CADDESİ NO:11 SULTANBEYLİ/İSTANBUL
İstanbul Anadolu Yakasında Sultanbeyli İlçe Merkezinde
Proje Çalışmaları
Okulumuzda 3 kez eTwinning projesi yapılmış, bu projelerin hepsinde ulusal ve uluslararası kalite etiketi kazanılmıştır. Aynı zamanda kurumumuz eTwinning Okulu okulu olmaya hak kazanmış ve eSafety Label sahibi bir okuldur.